Global presence

Finland

Iho on ihmisen suurin elin ja eräänlainen kuori, joka suojaa kehoa ulkomaailmalta. Aikuisen ihmisen ihon pinta-ala on 2 neliömetriä, ja se muodostaa 15 prosenttia kehon kokonaispainosta. Iho suojaa meitä mikro-organismien hyökkäyksiltä ja tuntee painetta, lämpöä, kylmyyttä ja kipua. Se auttaa meitä säätelemään ruumiinlämpöämme ja pitää kehon koossa. Lyhyesti sanottuna iho on tärkeä osa kehoamme. Ihoa kannattaa hoitaa ja siitä on hyvä pitää huolta. Lääkevalmistajana olemme päättäneet erikoistua, ja iho on työkenttämme.

 

Galderma Nordic AB perustettiin vuonna 1999 ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Uppsala. Yrityksellä on toimipisteitä Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Islannissa meillä on paikallinen edustaja.

Pohjoismaissa valikoimiimme kuuluu reseptilääkkeitä aknen, kynsisienen, rosacean, psoriasiksen ja kondyloomasyylien hoitoon. Lisäksi tarjoamme reseptivapaita lääkkeitä aknen ja syylien hoitoon. Valikoimissamme on myös ihonhoitotuotteita, joita myydään vain apteekeissa.

Pyrimme saavuttamaan johtavan aseman dermatologian alalla tarjoamalla tehokkaita ja turvallisia tuotteita sekä tietoa ja palveluita potilaille, ihotautilääkäreille ja muulle hoitohenkilökunnalle.